středa 20. ledna 2016

Sladké království

Hi^^






Našla jsem si chviličku při cestě za Elwines, abych sepsala článek, o který se pokouším už delší dobu.

Miluji sladké. A velmi populární jsou v poslední době makronky a muffiny. A jedna cukrárnička,nebo jak to nazvat vyrábí pouze tohle.

Jmenuje se Sladké království.. Pobočku, kterou mají v Porubě jsem navštívila zatím jenom dvakrát, ale pokaždé to stalo za to. Mají zajímavé příchutě. Pokud chcete vědět něco víc, nejlepší bude navštívit jejich instagram "Sladké království by Trisha".

Nejlepší makronky, které jsem kdy jedla :3. A že jich nebylo zrovna málo.

Co se týče cen, tak makronka jedna stojí 25 korun a muffin 35-40 podle toho, jaký je. Dělají i bezlepkové a dělají taky úžasné dorty na objednávku zdobené makronkama. Mezi neobvyklé příchutě patří třeba Snickers, levandule, slaný karamel a tak dále. Snad všechno na co si vzpomenete a všechno úplně vynikající.

Jediným mínusem je ten fakt, že si není možné sednout a vychutnat si k tomu třeba kafe. Potkala jsem tam i tuším paní majitelku a byla moc milá. Záleží ji evidentně na tom. Celé je to sladké a růžovoučké. I když z venku to tak nevypadá. Kdo zná Porubu, tak je to u autobusové zastávky Poruba Vozovna v přízemí domu, kde se bydlí a je tam více prodejen.

Na první pohled si toho pořádně ani nevšimnete, což je škoda. Vím, že mají ještě jednu pobočku, ale popravdě netuším.

Pokud budete mít cestu kolem a penízky, určitě se stavte. :)


Žádné komentáře:

Okomentovat